We've got a job =D
Door: Samantha
Blijf op de hoogte en volg Caroline
12 September 2010 | Australië, Boulder
Bedankt voor alle reacties! We zijn nog niet vergeten JIPPIE !!!
Vandaag zijn we begonnen met werken bij The Blue Monkey. Het is een restaurant dat al om 5 uur in de ochtend open gaat voor de truckers en in de middag om 2 uur weer dichtgaat na de lunch. s'Avonds om 6 uur gaan ze weer open en begint het diner. Vandaag zijn we om 9 uur begonnen en om 3 uur waren we alweer klaar ... We waren kapot !!!! Het was wel super leuk en vooral heel erg wennen. Je gaat automatisch nederlands praten, maar dat leren we snel genoeg af =) Hopelijk kunnen we daar lekker wat uurtjes gaan maken en sparen voor de rest van onze reis! We verblijven weer in een hostel van YHA (zijn we members van) in Kalgoorlie en hier blijven we wel een tijdje.
We'll keep in touch!
Dikke knuffel en veel liefs Xx
Samantha en Caroline
12 September 2010 - 09:10
Gijs Versloot:
He meiden, fantastisch nieuws. Even op maps gekekeen, Kalgoorlie ziet er aan de buitenkant leuk uit. Zal wel aanpakken zijn met die truckers. Sterkte met de jobs en veel plezier! -
12 September 2010 - 09:22
Ada Versloot:
Hallo Caroline en Samanths,
Geweldig dat jullie allebei een baan hebben bij de zelfde werkgever.
Wat ik uit jullie schrijven begrijp is het heel hard aanpoten maar de dag gaat daarmee wel erg snel om en over slapeloosheid hoeven jullie niet te klagen want ik denk dat jullie als een blok in slaap vallen. Carolien morgen zie ik je moeder en die eet een hapje mee. Geweldig van haar he dat ze met het autootje overal naar toe tuft. Nou lieve dames ik wens jullie veel sterkte toe de komende tijd.
Een dikke knuffel en de groetjes van tante Ada -
12 September 2010 - 14:09
Erika:
Helemaal top meiden!!!! Niet te hard werken he je hebt immers vakantie, hahaha.
Wat mis ik jullie hier zeg, maar vind het helemaal super om jullie verhalen te lezen en de foto's te zien. -
12 September 2010 - 14:48
Ome Fred:
VAN HARTE met de job, zal inderdaad wel bufferen zijn met al die truckers.
Take care
12 September 2010 - 20:46
Anneke Vlijter:
Hey meiden wat goed en leuk voor jullie dat je allebij daar terecht konden gezellig hoor!!
nou succes daar en we lezen wel weer hoe het jullie daar verder vergaat leuk om dat iedere keer te lezen ik ga nu effe de fotos kijken
veel plezier en geniet ervan doejjjj