Getrouwd
Door: Caroline
Blijf op de hoogte en volg Caroline
14 September 2010 | Australië, Boulder
Hoe is het met jullie. Hier in Kalgoorlie is het serieuse leven weer begonnen. Zoals we hadden verteld hebben we inmiddels werk. Het rooster voor de komende week hebben we vanochtend gekregen. Hier waren we eerlijk gezegd niet zo erg happy mee. Het is als volgt: Ten eerste maken we veel te weinig uren om te kunnen sparen. Gem 5 per dag. Daarbij (voor de gene die mij een beetje kennen) moet ik (Caroline) om 4.30 'S OCHTENDS beginnen, dat is natuurlijk van de zotte he. maar goed ik probeer er maar aan te wennen. DUs de komende week ontbijt ik om 3.30 uur met de bouwvakkers en de mijnbouwer. Wat opzich natuurlijk ook wel iets heeft maar het blijft pittig. Samantha begint daar en tegen 's avonds om 18:00 tot een uurtje of 22.00, relaxt zou je denken, maar dat is idd maar 4 uurtjes, zo worden we niet rijk. Morgen dus maar even met onze verse baas om de tafel. We hebben ook nog een andere baan in optie. Dus wie weet doen we alvast een career-change... Samantah is nu aan het werk en ik ben "thuis" (hostel) En misschien dat dit bizar klinkt maar we missen mekaar als de ander werkt. Waarschijnlijk omdat we al 2 weken ong 24 per dag samen zijn en daar erg aan gewend zijn geraakt. Ik breng daarom 's avonds Samantha naar het werk (ze heeft ook moeite met de weg te vinden, het is links af en 2x oversteken, maar dat wil nog niet helemaal door dringen ;-) ;-) )en 's ochtends haalt ze mijn dan ook op als ik om 10.30 klaar ben. Dineren doen we nu dan ook gezellig om een uurtje of 4 'smiddags. We lijken idd wel getrouwt. Voor de rest is er eigenlijk weinig gaande. Alles rustig. We proberen even te wennen aan onze nieuwe ritmes, gewoontes en bezigheden. In het hostel voelen we ons ook steeds meer thuis. Nadat we uit het 4* Hostel in perth aan kwamen in 0* kalgoorlie, was het even schrikken, betreft onderhoud, mensen, geuren etc. Toch blijken hier hele vriendelijke mensen te wonen en hebben we t erg gezellig met ze. Nou ik hoop dat het verhaaltje leuk was om te lezen want ik heb het uit pure verveling geschreven. Het is hier nu 19:00u en voor mijn dus de hoogste tijd om naar bed te gaan want morgen om 3.30u gaat de wekker weer.
Nou lieve mensen tot de volgende keer dan maar weer.
Heel Veel Liefs en xxx Caroline en vast ook van Samantha
14 September 2010 - 11:20
Joyce:
He lieve Caro en Samantha,
heel leuk om de verhalen van je te lezen. Wel goed dat jullie zo snel werk hebben gevonden alleen de tijden passen totaal niet bij je. De ochtend is niet jou sterkste deel van de dag. Het is ook heel jammer dat jullie weinig uren maken en hele verschillende werktijden hebben. Ik hoop dat jullie nieuwe baas hier iets aankan veranderen. Vandaag is het hier alleen maar regenen, regenen en regenen. Ben vandaag vrij want moest naar het ziekenhuis, niks ernstig. Slaap lekker en suc6 met het vroege opstaan! Veel liefs Joyce -
14 September 2010 - 12:07
Erika:
Respect meiden!!!! -
14 September 2010 - 14:15
Anneke:
Wat is het voor werk???
Wat een rare tijden!
Hahahah getrouwd stel,en dat in Austalie helemaal....duh
Nou Caroline als je zo veel kan schrijfen uit verveling,hoop ik dat je veel van dat soort dagen gaat hebben! super om te lezen ;-)
Veel succes meiden. Liefs van Anneke(Mama)xxxxxx -
14 September 2010 - 14:39
Ome Fred:
Wat een tijden Caroline, vreselijk.
Hoop voor jullie dat de change in werk jullie meer zal brengen, heel veel plezier daar !
Take care
14 September 2010 - 14:40
Tamara:
Jeetje! Dat is wel erg vroeg Caro! Hoe wordt je in hemelsnaam wakker zo vroeg? Ik kies voor de career switch! En het zou wel leuk zijn als julie rond dezelde tijden werken en dan meer vrije tijd samen kunnen doorbrengen. Nou, succes met het werk en veel plezier!
Liefs,
Tam -
14 September 2010 - 15:23
Ada Versloot:
Hoi Lieve mensen,
Hoe voelt het om zo n band met een geliefd persoon te hebben?
Kan je na gaan Carolien als je de ware Jacob tegenkomt. Samantha haar hart is al bij haar vriend dus die zal hem vreselijk missen. Ga lekker door om goed voor elkaar te zorgen. En vergeet ook niet het gezegde een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Nu ik groet het paar apart en wens jullie de komende tijd veel sterkt toe. Een dikke knuffel van Tante Ada -
14 September 2010 - 17:49
Joke:
Succes meiden, probeer ook nog wat van de omgeving te zien. het ziet er heel mooi uit qua natuur. Onderhandelen met de baas dat is jullie wel toevertrouwd. Ga ervoor maar niet ten koste van alles. Jullie hebben de capaciteiten en ga er maar vanuit dat ze die behoorlijk proberen te misbruiken. Poot stijf houden wil ik maar zeggen en anders adios.
Liefs en groeten Joke
Blijf genieten van alles en ook van elkaar. -
15 September 2010 - 12:09
Laura Koning:
Hahaaha wat een tijden zeg!!
Ik zie dat sammie er het beste vanafkomt als je gaat vergelijken;)
Wel super jammer dat jullie niet tegelijk werken! Want dat is toch veeeel leuker!
Xxxx -
15 September 2010 - 15:22
Boudewijn:
Goed geregeld Caro! Lekker vroeg je bed uit!
Vanaf morgen ga ik met Tam ook down under.
Ik heb je Australische nr, ik sms je wel ff als ik er ben.
Groeten!