Een web-logje vol geluk en wijsheid
Door: (-)
Blijf op de hoogte en volg Caroline
17 September 2010 | Australië, Boulder
-Alleen een grote geest durft een eenvoudige stijl te hebben.
-Een onderhoudens metgezel op de weg is even goed als een voertuig.
-Reizen is de kunst zich thuis te blijven voelen.
-gelukkig is hij die mag zijn wat hij is.
-Wanneer we vermoeid zijn, worden we overvallen door ideeen die we lang geleden hadden over wonnen.
-Zij die de zee overvaren, verwisselen van hemel, maar niet van ziel.
-Wie zich zelf niet beveelt, blijft altijd slechts een knecht.
-Het geluk is niet gemakkelijk te verwerven. Het is moeilijk om het in onszelf te vinden en het is onmogeiljk om het elders te vinden.
-Men leert zijn vaderland het grondigst kennen in den vreemde.
-Zichzelf bevrijden is niets, het is vrij zijn dat moeilijk is.
-Wat zonder inspanning is geschreven wordt gewoonlijk zonder genoegen gelezen.
-De mens die het meest geleefd heeft is niet hij, die de meeste laren telt, doch hij, die het 't diepst ervaren heeft.
-Wie zijn geluk niet kent, leeft ongelukkig in rijk bezit.
.........
...Mooie moet je tenslotte moeten delen...
17 September 2010 - 10:50
Ada Versloot:
Hallo meiden,
Zoals ik net heb gelezen heeft vervelen ook zijn goede kanten want de wijsheid komt bij jullie naar boven borrelen als het geluk nu ook even om de hoek komt kijken dan wordt het een jaartje waar jullie met plezier aan terug denken.
Veel liefs tante Ada -
17 September 2010 - 15:13
Sanne:
Ik ben 't helemaal eens met jullie weblog!
Lach me rot dat juist jij (Caroline) zooo vroeg moet beginnen. Ik ga zo ff de foto's checken. Hier gaat alles ok. Heb inmiddels mijn job opgezegd bij Kruiten, nu dus werkloos ( werk even tijdelijk bij la belle en Frank), en hard op zoek naar een nieuwe uitdaging. Anyways....succes!
dikke zoen -
18 September 2010 - 08:39
Joke:
Wat een prachtige tekst. Daar kunnen wij het voorlopig wel mee doen.
Veel plezier meiden.
liefs mama -
18 September 2010 - 14:13
Marja:
Hoi Caroline en Samantha
Zo jullie zijn dus aan jullie uitdaging begonnen, hoorde ik van je moeder.
Ik heb me even opgegeven zodat ik jullie kan volgen. Nouw damens veel plezier en geniet er van.
Het is een super mooi land. Roy denkt er nog steeds met veel plezier aan terug. Doeiiiii groetjes uit het koude Winterberg. XXXX Marja -
29 September 2010 - 19:54
Ad Steur:
Hoi Caroline & Samantha,
Begrijp dat het jullie wel bevalt daar in Australie,leuk om zo julie evaringen via internet te lezen.Geniet van deze peiode.Wat voor werk doen jullie daar?
Groetjes, Oom Ad