hoe elvis toch bleef leven
Door: Caroline
Blijf op de hoogte en volg Caroline
12 Oktober 2010 | Australië, Boulder
Vorrige week hebben we allebei op ons werk laten weten dat we het voor gezien houden. De reactie hierop was eigenlijk heel erg relaxt: Tuurlijk, geven jullie groot gelijk. Esperance?! Prachtig daar, heerlijk ga maar lekker genieten. Dat was dus heel prettig. wat minder leuk was, was dat we we Scott mee in de auto hadden om onze olie te gaan verwisselen (na dat de andere ilegaal gedumpt zou worden, dat is nou eenmaal wat hier gebruikelijk is...) en hij opmerkte hoe de auto schokte/slipte als deze van ze 1e naar ze 2e versnelling ging. Wij dachten dat dit nou eenmaal gebeurde me oudere auto's en dat het perfectly normal was. We zijn flink op de kast gejaagd door vrijwel iedereen die dit te horen Kreeg. Het zou ons minstens $1000,- gaan kosten. Vanmorgen zijn we dus op zoek gegaan naar de enige Automatic Transmission shop in Kalgoorlie. Na dat we deze gevonden hadden bleek de eigenaar op vakantie te zijn en niemand wist wanneer die terug zou komen. Daarop besloten we maar naar alle auto dealers te gaan om te kijken wat deze eventueel voor de auto zouden willen geven en of we m misschien konden in ruilen. Hier liepen we tegen de juiste persoon aan. Deze verwees ons door naar een ander figuur die ik bleek te kennen uit het restaurant waar ik werk. En dus stond het al snel 1-0. De monteur is met onze Ford Falon, die wij Elvis hebben gedoopt, gaan rijden en kwam tot de conclusie dat er niks aan de hand was en daat onze gearbox slechts een onderhouds beurtje nodig heeft. Pfff, 24 uur korm van de stress maar eind goed al goed. Morgen om 10 uur worden de laatse puntjes op de technische I gezet en is Elvis weer klaar omte Rollen... Ik moet wel zeggen dat we erg verrast zijn door de enorme on op houdelijke behulpzaamheid van de Australiers en New Zeelanders! Dit Mag zeker even gezegd worden. Wij zijn in goeie handen zingen en dansen gaat daarbij gepaard Vedder Volop bezig met de voorbereidingen. Zo hebben we de auto grondig gewassen, tot genoegen van de mannlijke bewoners van het hostel ;-) We hebben de ford ook slaap proof gemaakt, met zonwerende folie. Vedder moeten er nog boodschappen worden gedaan voor ons volgende avontuur. Veel batterijen nemen we mee, want ow wat zijn we blij met de boxjes die op de Ipod aangesloten kunnen worden. Vrijwel de heledag maken we flinke herrie op het terrein van het golddust resort, zingen en dansen gaat daarbij gepaard! Medeverantwoordelijk hiervoor is Maarten. Maarten bedankt voor al die goeie muziek!!!
De kamer opruimen is het volgende project, hier ga ik vedder niet op in... Tja voor de rest gaan we nog proberen de Brthel tour te doen samen met medebewoner en collega Will en willen en nog een dagje gaan goudzoeken en het Austalische Oktober-fest bijwonen. Hoe dit allemaal vorm krijgt en af loopt horen jullie snel. MIsschien ook nog leuk om te vermelden is dat Samantha een zakcentje bijverdient met armbandjes knopen en boekenlegger punniken voor de hostel bewoners en bargangers. Ja is toch leuk meegenomen. Ik heb zlef ook een poging knopen leggen gedaan, maar dat is helaas nier voor mij weggelegd, dus heb ik nu een wol-op-veeg postie tepakken. Ook mag ik van Samnatah spelen met het lelijke oefenwol. Toch leuk...
(had je bij moeten zijn denk ik....)
Nou ik hoop dat jullie hebben genoten van dit verhaal. Hebben ons best gedaan om ondanks dat hier niet veel boeiends gebeurt en toch wat moois van te maken!!!
12 Oktober 2010 - 16:00
Fred Van Veen:
Hallo dames,
Geweldig verhaal, fijn om te horen dat er niets ernstigs aan de hand is met Elvis.
Doe Elvis de groeten en geef een aai over zijn bol, take care !
12 Oktober 2010 - 18:12
Erika:
Dikke kus aan Elvis.
brrrrr wat wordt het hier koud in de avond. Heb vandaag de kachel voor het eerst aangedaan!
Dikke knuffel -
12 Oktober 2010 - 21:49
Boudewijn:
Haha geniaal verhaal!
Wij gaan zo Australie verlaten en naar Indonesie. Ik heb nog wel wat goeie tips als je naar de oostkant gaat.
Veel plezier nog!
X Bou -
13 Oktober 2010 - 06:24
Anneke V Veen:
Hoi lieve meides.
Wat heb ik genoten van dit verhaal!
En dan de naam Elvis,had het kunnen bedenken dat die zo zou gaan heten;-)
En over je kamer Caroline hoef je niks te zeggen hoor,ik weet hoe Samantha is dus laat staan 2 van die meides hahaha Veel geluk bij het goudzoeken,en veel plz bij het okt feest.
Samantha dikke kus van Mama.
v -
13 Oktober 2010 - 08:42
Joke:
Meiden ik zou die Elvis maar koesteren, daar kan je nog veel plezier mee beleven. Zo te lezen hebbn jullie het wel naar jullie zin. Ik wens heel veel succes met jullie komende activiteiten. Wat het project opruimen betreft daar maak mij geen zorgen om.
Liefs moeder van Caroline -
14 Oktober 2010 - 12:38
Ad Pedroli:
Dag meiden, enig verhaal, wat een ervaringen doen jullie op. Goed om te horen dat de mensen dar zo behulpzaam zijn. Fantastisch. Maar wel opassen blijven he en ook links blijven rijden he met Elvis.
Overigens Caroline'tje hebben we heerlijk gegeten bij jouw vorige werkgever, Perron Zee.
Ik weet niet of Mams dat al gezegd heeft tegen je, maar je collega's misten je. Hoe is dat nou mogelijk he?
We hebben heerlijk gegeten met de Bergmannetjes daar en we hebben weer heerlijk gelachen,bijgepraat, serieus gepraat, kortom het was weer reuze geslaagd.
Meiden, het allerbeste, have fun, wij volgen jullie op de voet.
Liefs Eveline en Ad Pedroli -
14 Oktober 2010 - 13:29
Anneke.t:
hoi meiden, wat een handelsgeest!project kamer opruimen,horen we daar nog iets van?groetjes en liefs. -
17 Oktober 2010 - 13:52
Ada Versloot:
Hoi,kanjers
Hier een berichtje uit een zonnig stukje holland. De temperatuur is vandaag zalig. Dank dat jullie ons ook wat zonnestralen hebben toegestuurd zodat wij er ook met volle teugen van kunnen genieten.
Met Elvis hebben jullie alvast het goud in huis gehaald mocht het goudzoek project niet helemaal slagen Elvis stelt jullie niet teleur.
Maak er een mooi tocht van en ben benieuwd hoe de Brthel tour jullie bevalt.Dikke knuffel Ada V